2birds - 2Birdsmedia grafische vormgeversDe 2birds van 2Birdsmedia

2birds is een afkorting van onze volledige naam 2Birdsmedia. Zo worden we vaak ook genoemd. De 2birds. Ik moet zeggen, aan de telefoon gebruik ik het ook vaak. Onze klanten kennen ons als de 2birds.

Waarom nu eigenlijk 2birds?

2birds (2Birdsmedia) is ontstaan, omdat we graag samen een bedrijfje wilden starten, om onze passie uit te kunnen oefenen. We zijn vrij om te werken waar we willen. Alles wat we nodig hebben is een laptop, wifi en een notitieblok/schetsblok. Dat geeft ons de ruimte om te werken op mooie plekken, waar we inspiratie uit halen. De mooie uiterwaarden van de Waal bijv.

Grafisch vormgevers

Wat handig! Ik zie dat we onszelf nog niet hebben voorgesteld. Laten we dat maar meteen even doen. 2birds bestaat uit twee meiden, die allebei een opleiding mediavormgeving hebben gevolgd. Debby op de Nimeto in Utrecht en Bianca in Boxtel op het Sint Lucas. Na deze opleiding zijn we allebei terecht gekomen in de sign wereld. Autobelettering, interieur verfraaiing en reclameborden waren aan de orde van de dag.

Tot de grafische vormgeving weer ging kriebelen. Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes en andere promotie materialen is waar ons hart ligt. We zijn allebei een huisstijl ontwerper. Een bedrijfslogo maken is een leuk proces wat we samen aan gaan met de klant. Vanuit daar zullen we een huisstijl ontwerp maken en drie unieke huisstijl voorbeelden voorleggen.

Er zijn drie feedbackrondes, zodat we een mooi en passend logo, huisstijl en/of website kunnen ontwerpen die past bij de identiteit van je bedrijf, merk en/of product.

Om elke klant snel en goed te kunnen helpen maken we gebruik van pakketten. Voor een logo, huisstijl en/of website voor je bedrijf, merk en/of product. De huisstijl ontwerp kosten vind je bij het Basic pakket, het Deluxe huisstijl pakket en de Exclusive en Exclusive+ huisstijl pakketten.

Wat kunnen wij nog meer?

We hebben de sign wereld niet helemaal achter ons gelaten, want er zijn enorm veel andere mogelijkheden om op te vallen bij bestaande klanten en/of potentiële klanten. Zo kun je ook reclame materiaal bestellen bij ons en ook kunnen wij het reclamemateriaal bedrukken. Snel promotiemateriaal maken of bedrukken is voor ons ook geen probleem. Lees meer hierover op deze pagina.

Het logo, huisstijl en website hebben wij omgevormd naar pakketten, om het makkelijk te maken. Voor alle andere soorten reclamemateriaal en promotiemateriaal kun je ons een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact op met je.

 

Bianca & Debby (de 2birds van 2Birdsmedia)

×