2Birdsmedia is een bedrijf in de Betuwe dat zich richt op het ontwerp van logo, huisstijl en websites. Hiervoor hebben wij vaste pakketten. Dit zorgt ervoor dat U als klant meteen weet waar u aan toe bent.

Waarom nu eigenlijk 2Birdsmedia?

2Birdsmedia is ontstaan om mijn passie uit te kunnen oefenen. Ik ben vrij om te werken waar ik  wil. Alles wat ik nodig heb is een laptop, wifi en een notitieblok/schetsblok. Dat geeft mij de ruimte om te werken op mooie plekken, waar ik veel inspiratie uit haal. De mooie uiterwaarden van de Waal bijv.

Grafisch vormgever

Wat handig! Ik zie dat ik mijzelf nog niet heb voorgesteld. Laat ik dat maar meteen even doen. Ik ben Bianca en heb de ontwerp en reclame opleiding afgerond in Boxtel op het Sint Lucas. Na deze opleiding ben ik gestart als ordermanager in de sign wereld. Autobelettering, interieur verfraaiing en reclameborden waren de orde van de dag.

Tot de grafische vormgeving weer ging kriebelen. Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes en andere promotie materialen is waar mijn hart ligt. Ik ben een huisstijl ontwerper. Een bedrijfslogo maken is een leuk proces wat ik samen aan ga met de klant. Vanuit daar zal ik een huisstijl ontwerp maken en drie unieke huisstijl voorbeelden voorleggen.

Er zijn drie feedbackrondes, zodat ik een mooi en passend logo, huisstijl en/of website kan ontwerpen die past bij de identiteit van uw bedrijf, merk en/of product.

Om elke klant snel en goed te kunnen helpen maak ik gebruik van pakketten. Voor een logo, huisstijl en/of website voor je bedrijf, merk en/of product. De huisstijl ontwerp kosten vind je bij het Basic pakket, het Deluxe huisstijl pakket en de Exclusive en Exclusive+ huisstijl pakketten.

Wat kan er nog meer?

Ik heb de sign wereld niet helemaal achter me gelaten, want er zijn enorm veel andere mogelijkheden om op te vallen bij bestaande klanten en/of potentiële klanten. Zo kun je ook reclame materiaal bestellen bij mij en ook kan ik het reclamemateriaal bedrukken. Snel promotiemateriaal maken of bedrukken is geen probleem.

Het logo, huisstijl en website heb ik omgevormd naar pakketten, om het makkelijk te maken. Voor alle andere soorten reclamemateriaal en promotiemateriaal kun je mij een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Dan neem ik snel contact op met je.

×