2birdsmedia-huisstijl-logo-pakket

Logo pakket

Met het logo pakket maakt u zich zichtbaar als bedrijf, merk of product. Het logo is het éérste onderdeel van een huisstijl, maar ook het belangrijkste. Met een logo maak je duidelijk wie je bent en wat je doet als bedrijf. Het draagt bij aan herkenning, zodat je bij potentiële klanten in het vizier blijft.

Meer informatie

2birdsmedia-huisstijl-basic-pakket

Basic huisstijl pakket

Met het basic pakket gaan we naast een logo ook de huisstijl ontwerpen voor een visitekaartje en briefpapier. Dit huisstijl ontwerp past bij de identiteit van uw bedrijf, merk en/of product. Het basic pakket zorgt voor een eenduidige uitstraling van uw bedrijf.

Meer informatie

2birdsmedia-huisstijl-deluxe-pakket

Deluxe huisstijl pakket

Met het deluxe pakket maakt u zichzelf zichtbaar. Wij drukken de visitekaartjes en het briefpapier zodat u ook echt in beeld komt bij uw potentiële klant. Een visitekaartje om in beeld te blijven en briefpapier om je offerte en factuur geheel in stijl te versturen. Het draait allemaal om herkenning en in beeld blijven bij je klant.

Meer informatie

2birdsmedia-huisstijl-exclusive-pakket

Exclusive huisstijl pakket

Het exclusive pakket is de zwaan onder de pakketten. Niet alleen offline in beeld bij je klant, maar ook online. Met drukwerk en een passende website val je op en blijf je in beeld bij je potentiële klant.

Meer informatie

“Een huisstijl; wanneer een logo, beeldmerk en design één geheel worden, zodat je de identiteit van je bedrijf kenbaar maakt en in beeld komt bij je potentiële klant.”

Een (huis)stijl waarmee je je bedrijf onderscheidt van andere bedrijven

Onze pakketten zorgen ervoor dat je als bedrijf op kunt vallen bij de concurrent, dat je in beeld blijft. Wij heten 2Birdsmedia, omdat we willen opvallen zodat we in beeld blijven bij potentiële klanten. We ondersteunen dit met een beeldmerk en tagline. Zo maken we in één oogopslag duidelijk wat we doen. Het beeldmerk is simpel, maar effectief. Het blijft hangen en dat is stap 1 om in beeld te blijven en zo een potentiële klant, echt klant te maken.

Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen die ervoor zorgen dat je je kunt onderscheiden van andere bedrijven, merken en/of producten. Daarbij is het logo het eerste onderdeel wat de rest van de stijl bepaald. Kleur, stijl, lettertype, beeld/vorm zijn de elementen die samen een logo vormen, daarbij eventueel een tagline om het te versterken. Is het logo ontwikkeld, dan ga je verder met de andere onderdelen.

Een goede huisstijl bestaat uit drie verschillende elementen: een logo, beeldmerk en design. Wij ontwerpen deze elementen en streven er naar om hiermee de identiteit en kernwaarden van je bedrijf in beeld te brengen met een passende huisstijl. Dit hebben we ondervangen in verschillende pakketten, waarmee je een blijvende indruk kunt maken op je (potentiële) klant. Bekijk hier ook de huisstijl ontwerp kosten.

×