Anders Leven

Marja Zwiggelaar Coach AndersLeven.nu

Bij het opstarten van mijn eigen praktijk heb ik geprobeerd om alles samen met mijn gezin te regelen, zo ook het logo. We kwamen er al snel achter dat het ons aan talent en de juiste software ontbrak. We hadden echter al wel een idee/concept waar we mee verder wilden. Via facebook kwamen we bij 2Birdsmedia terecht en wat was dat een goede keuze. Debby ging enthousiast met ons concept aan de slag en heeft geduldig al mijn opmerkingen en twijfels meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De aanpassingen werden steeds dezelfde dag nog doorgevoerd en teruggestuurd. Het logo is uiteindelijk toch nog heel anders geworden dan het uitgangspunt, maar Debby heeft heel goed begrepen wat ik graag wilde weergeven en het resultaat is prachtig.

Website: Anders Leven

Referenties

Anders Leven

Marja Zwiggelaar | Coach AndersLeven.nu Bij het opstarten van mijn eigen praktijk heb ik geprobeerd om…

Meer...

Ambachtstuc

Peter Onstein en Sander Klaassen | Ambachtstuc Werken met 2Birdsmedia is ons zeer goed bevallen. De…

Meer...

Coachcaravan

Susanne Holtackers | Coachcaravan 2Birdsmedia staat voor mij voor enthousiasme, professionaliteit en creativiteit en vooral ook oprechte…

Meer...

Dikkenberg Tweewielers

Nelis Arends | Dikkenberg Tweewielers 2Birdsmedia ontwerpt voor ons alle actiefolders, met hun creatieve blik en enthousiasme…

Meer...

AVSteigerhout

Jan Willem | AVSteigerhout 2Birdsmedia heeft voor mij de gehele huisstijl ontworpen en verzorgt. Ook…

Meer...

CDA Overbetuwe

Jan van Baal | Wethouder Gemeente Overbetuwe Ruimtelijk Domein 2Birdsmedia heeft ons tijdens onze CDA verkiezingscampagne begin 2014…

Meer...

ESTL Tandprothetiek

Rob van Straten | Tandprotheticus en eigenaar van ESTL Tandprothetiek Ik heb Debby en Bianca gevraagd…

Meer...
×