bedrijfslogo maken 2birdsmediaEen bedrijfslogo maken

Een bedrijfslogo laten maken is een leuk proces voor ons, maar ook voor jezelf als eigenaar van je eigen (toekomstige) bedrijf. Voordat we starten, krijg je een vragenlijst van ons. Met de antwoorden op deze vragen, krijgen wij een goed beeld van je kernwaarden en de identiteit die je wilt uitstralen naar je klant. Ook staan er een aantal vragen in zoals: Welke kleuren spreekt je aan? Deze vraag lijkt heel makkelijk, maar met het zicht op je doelgroep, bedrijf etc. kan het moeilijker zijn dan gedacht. Heb je een bedrijf dat zich bezig houdt met water, dan is blauw een goede keuze. Mensen associëren water bijna altijd met de kleur blauw. Beantwoord de vragen dan ook zo uitgebreid mogelijk, alleen dan krijgen wij een goed beeld van je bedrijf, merk en/of product. We willen graag weten wat er in je hoofd omgaat, op het moment dat je denkt aan je bedrijf.

Hoe gaat het proces verder?

Nadat we de vragenlijst hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het analyseren van de vragenlijst en zullen we binnen vijf werkdagen de eerste voorstellen presenteren. Nadat je de eerste voorstellen ontvangen hebt, zijn de eerste stappen voor je bedrijfslogo gezet. De volgende stap is de feedbackronde. Je kiest 1 logo uit waar je mee verder wil. Je geeft alles aan, wat je wel aanspreekt en wat niet. Alleen dan kunnen we verder met de volgende stap. Dan komen de kleuren en lettertypen in beeld. Zo werken we verder tot je logo helemaal klaar is.

Een logo in ontwikkeling

Een bedrijfslogo maken is een proces wat we samen aan gaan, om een mooi en goed bedrijfslogo te ontwikkelen. Voor het maken van het bedrijfslogo hebben wij een pakket samengesteld. Het logo pakket. Op de pagina van het logo pakket kun je alles lezen over de inhoud van het pakket.

Een bedrijfslogo maken is een project waar wij graag bij helpen. Voor eventuele vragen kun je ons een mailtje sturen of vul het contactformulier in.

 

×