huisstijl ontwerp kostenHuisstijl ontwerp kosten

Om een goede huisstijl neer te zetten, zijn een aantal dingen belangrijk. Alles moet met elkaar één stijl vormen. Je start met een logo en werkt zo verder alles uit tot je een huisstijl hebt. Een huisstijl bestaat uit meerdere onderdelen. Je hebt een visitekaartje om in beeld te blijven en briefpapier om je offerte en factuur geheel in stijl te versturen. Het draait allemaal om herkenning en in beeld blijven bij je klant. De huisstijl ontwerp kosten hebben we opgedeeld in een Basic huisstijl pakket en een Deluxe huisstijl pakket. Het Basic huisstijl pakket bevat het ontwerp voor een logo, visitekaartje en briefpapier. Het Deluxe huisstijl pakket bevat ook drukwerk. Van het visitekaartje en het briefpapier zullen 1000 stuks gedrukt worden, zodat je meteen in beeld kunt komen bij je klant. De pakketten gaan vanaf € 195,- excl. 21% btw.

Ook online in beeld

Naast het Basic en Deluxe huisstijl pakket hebben we ook het Exclusive huisstijl pakket en het Exclusive+ huisstijl pakket. In het Exclusive huisstijl pakket zit het Deluxe huisstijl pakket en het Website Basic pakket. Zo kun je namelijk meteen online en offline in beeld komen bij je (potentiële) klant. Bij het Exclusive+ huisstijl pakket zit ook nog het Bedrijfsfotografie pakket. Het is belangrijk dat je website past bij je bedrijf. Dit kun je het beste laten zien met foto’s. Van wie is het bedrijf? Waar zitten ze. Hoe ziet het er binnen uit. Wat doen ze eigenlijk precies? De klant wil je kennen en dat bereik je door je persoonlijke kant te laten zien. We hebben de pakketten zo vorm gegeven dat het aan je vraag voldoet om in beeld te komen en jezelf te laten zien.

Wat kosten deze pakketten?

De prijzen van de pakketten vind je op de desbetreffende pagina’s met uitleg over de pakketten. Wanneer je hierboven de linkjes volgt of in het menu op pakketten gaat staan met je muis komen alle pakketten in beeld die we hebben. Naast alle pakketten kun je ook bij ons reclame materiaal bestellen en reclamemateriaal bedrukken.

Mocht je interesse hebben in één van de pakketten, stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in. Dan nemen wij snel contact met je op.

×