Pakketten

 

Waarom klanten naar ons komen voor de pakketten?

We hebben veel verschillende klanten en allemaal hebben ze een vraag. Ze willen graag een logo, huisstijl en/of website dat past bij het bedrijf wat ze al gestart zijn of nog gaan starten. Het kan ook een merk en/of product zijn natuurlijk. Wij bieden pakketten aan waarmee de doelvraag bereikt kan worden. Pakketten die echt aansluiten op de vraag van de klant.

Welke pakketten hebben jullie?

We hebben diverse pakketten om je bedrijf zowel offline als online in beeld te krijgen bij je (potentiële) klant. Het Logo pakket voor een bedrijfslogo dat de identiteit uitstraalt van je bedrijf. Bij het Basic huisstijl pakket ontwerpen we naast een logo ook een passende huisstijl. Het Deluxe huisstijl pakket is het logo, huisstijl ontwerp en het bedrukken van briefpapier en visitekaartjes voor je bedrijf. Offline in beeld komen is belangrijk en dat kan met deze pakketten.

Om ook online in beeld te komen hebben we het Exclusive huisstijl pakket en het Exclusive+ huisstijl pakket. Met deze pakketten krijg je een logo, huisstijl, drukwerk en website om offline en online in beeld te komen. Het Exclusive+ huisstijl pakket bevat zelf bedrijfsfotografie om je website nog persoonlijker te maken. Persoonlijk zijn is de key op dit moment en in de toekomst. Klanten vertrouwen geven dat jij het beste de klant kunt helpen met het probleem wat ze hebben.

Waar kan ik bestellen?

Je kunt een pakket bestellen door ons een mail te sturen. Dit kan hier rechtsboven op de pagina, stuur ons een mailtje of vul het contactformulier in. We kijken er naar uit om met je samen te werken. Een logo, huisstijl en/of website ontwerpen en ontwikkelen dat past bij je identiteit is wat wij graag voor je willen doen.

Hieronder een greep uit onze pakketten:

 

 

2birdsmedia-logo-pakket

Logo pakket

Met het logo pakket maak je jezelf zichtbaar als bedrijf, merk of product. Het logo is het éérste onderdeel van een huisstijl, maar ook het belangrijkste. Met een logo maak je duidelijk wie je bent en wat je doet als bedrijf. Het draagt bij aan herkenning, zodat je bij potentiële klanten in het vizier blijft.

Meer informatie

2birdsmedia-pakket-2

Basic huisstijl pakket

Met het basic huisstijl pakket gaan we naast een logo ook de huisstijl ontwerpen voor een visitekaartje en briefpapier. Dit huisstijl ontwerp past bij de identiteit van je bedrijf, merk en/of product. Het basic huisstijl pakket zorgt voor een eenduidige uitstraling van je bedrijf.

Meer informatie

2birdsmedia-pakket-3

Deluxe huisstijl pakket

Met het Deluxe huisstijl pakket maak je jezelf zichtbaar. Wij drukken de visitekaartjes en het briefpapier zodat je ook echt in beeld komt bij je potentiële klant. Een visitekaartje om in beeld te blijven en briefpapier om je offerte en factuur geheel in stijl te versturen. Het draait allemaal om herkenning en in beeld blijven bij je klant.

Meer informatie

2birdsmedia-pakket-4

Exclusive huisstijl pakket

Het huisstijl exclusive pakket is de zwaan onder de pakketten. Niet alleen offline in beeld bij je klant, maar ook online. Met drukwerk en een passende website val je op en blijf je in beeld bij je potentiële klant. Daarnaast hebben wij nog meer pakketten voor je, zoals het Exclusive+ huisstijl pakket.

Meer informatie

×