Bedrijfsfotografie pakket

bedrijfsfotografieMet het Bedrijfsfotografie pakket zorg je voor mooie foto’s die je bedrijf neerzetten op social media, je website, een beurs en op alles wat je maar kunt bedenken om reclame te maken voor je bedrijf. Opvallen bij je potentiële klant kan op verschillende manier, maar in deze tijd is persoonlijk zijn erg belangrijk. Veel gaat via het internet en daarom is de website met persoonlijke foto’s van je bedrijf erg belangrijk, maar niet alleen je website is een goed medium om jezelf te laten zien.

Online en persoonlijk zijn?

Jazeker dat kan! Je ziet het steeds meer op internet en vooral op Social Media verschijnen. Video’s en foto’s van een persoon die je iets te vertellen heeft over zijn/haar bedrijf. Welke diensten ze aanbieden, wat ze voor je kunnen betekenen. Dat maakt een bedrijf persoonlijk. Het start bij je website. Laat zien wie je bent, wat je doet. Wie je collega’s zijn, in welke pand je werkt. Welk uitzicht je hebt vanuit je werkplek. Je potentiële klant wil weten wie je bent. Foto’s zijn hiervoor een goed middel en dat kun je laten zien met het bedrijfsfotografie pakket.

Wat kan ik doen om offline persoonlijk te zijn?

Om offline persoonlijk over te komen, gaat het natuurlijk om hoe je zelf bent. Laat geen foto’s van je maken in een strak pak, wanneer je dit nooit draagt. Een potentiële klant ziet dit en zal naar een ander gaan. Je moet vertrouwen scheppen, zodat de klant juist bij jou de bestelling zal doen. Maak het niet te moeilijk, ben gewoon jezelf. Wees eerlijk, want daar zul je het meeste mee bereiken. Naast dat je natuurlijk je eigen reclamemiddel bent, kunnen we nog veel meer promotiemateriaal maken voor je, waarop je je bedrijf in beeld zet. De foto’s die gemaakt worden tijdens de dag met de fotograaf kun je dus overal voor gebruiken. Beurzen, auto belettering, stickers, folders, flyers etc. Wil je meer informatie over het bedrijfsfotografie pakket stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in.

Bedrijfsfotografie pakket:

  • 7-10 beelden naar keuze
  • foto’s rechtenvrij te gebruiken
  • 1 dag op pad met de fotograaf
  • foto’s zowel in web en drukwerk kwaliteit
  • uitbreiding is mogelijk (prijs op aanvraag)
  • in combinatie met het Exclusive+ huisstijl pakket korting van € 150,-
  • korting al verwerkt in de prijs van het Exclusive+ huisstijl pakket
  • binnen een straal van 20 km worden geen reiskosten berekend (Oosterhout bij Nijmegen)
  • prijs is exclusief reiskosten á 0,49 per km excl. 21% btw.
  • prijs is exclusief 21% btw en voor 7-10 unieke bedrijfsfoto’s

€ 650,-

Bestellen

×