promotiemateriaal makenPromotiemateriaal maken

Natuurlijk kunnen we promotiemateriaal maken voor je. Promotiemateriaal zijn middelen om in beeld te komen bij je (potentiële) klant. Vaak zijn deze promotiemiddelen wat goedkoper dan reclamemateriaal. Het zijn vaak flyers, folders of andere leuke middelen om de aandacht te trekken van de klant. Met deze middelen kun je laten zien aan je (potentiële) klant wat je in huis hebt. Waarvoor moeten ze naar je toe komen? Wat kun jij betekenen voor ze, zodat ze bij jou bestellen en niet bij een ander bedrijf.

Offline in beeld met leuke middelen

Er zijn heel veel verschillende leuke middelen beschikbaar om in beeld te komen. Het ene product past beter bij je bedrijf en bij jou persoonlijk dan het andere product. Wij geloven dat wanneer je een product goed kiest, je daar meer mee bereikt, dan wanneer je iets kiest om maar snel iets te willen uitdelen. Zonde van je geld, want het zal je waarschijnlijk niets op gaan leveren. Dit gaat niet alleen om het product, maar ook het ontwerp wat het product één geheel maakt. Als alles goed is afgestemd op elkaar, klopt het totaalplaatje. Promotiemateriaal maken is een leuk en belangrijk onderdeel om in beeld te komen. We kunnen veel, maar belangrijk is dat er een logo en/of huisstijl beschikbaar is om mee te werken. De huisstijl ontwerp kosten zijn natuurlijk ook belangrijk. Bekijk hier meer over deze kosten.

Voor welke producten kan ik bij jullie terecht?

Wanneer je een idee hebt, van wat je graag zou willen bereiken met je promotie, kunnen we op zoek gaan naar passende producten. Mochten we meer informatie nodig hebben, zullen we contact opnemen om alles te bespreken. Wanneer de offerte akkoord is, zetten we de opdracht in werking. We maken altijd eerst een ontwerp, voordat we het promotiemateriaal maken.

Je kunt ons een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact op met je.

×