reclame materiaal bestellenReclame materiaal bestellen

Naast de pakketten kun je bij ons ook reclame materiaal bestellen. De pakketten zijn de start van je (toekomstige) bedrijf, product en/of merk. Hierna ga je meer reclame materiaal bestellen om in beeld te blijven bij je klanten, maar ook in beeld te komen bij nieuwe klanten.

Waar kunnen wij bij helpen?

In principe kunnen we alles voor ontwerpen en bedrukken en/of leveren. Is er montage bij nodig bv. voor een gevelreclame, dan werken we samen met onze collega’s. Zo hoef je zelf niets te regelen en nergens aan te denken. Dat doen wij voor je. Het reclamemateriaal bestellen bij ons is dus een groot voordeel. Wij kennen je bedrijf door de vragenlijst, logo, huisstijl en/of website. Het is een goede zet om alles onder één dak te doen. Stel je voor, dat je zelf moet gaan zoeken naar een ontwerper, drukker, auto beletteraar, monteur voor het spandoek op de gevel etc. Dit nemen wij allemaal uit handen, zodat jij je bezig kunt houden met het opzetten/runnen van je eigen bedrijf.

Wat zijn de kosten?

Je ben er uit. Je wilt graag diverse reclame materiaal bestellen om in beeld te komen bij je (potentiële) klant. Je hebt in gedachten wat je graag wilt hebben. Mail je ideeën naar ons en wij zullen een offerte voor je maken. Mochten we meer informatie nodig hebben, zullen we contact opnemen om alles te bespreken. Wanneer de offerte akkoord is, zetten we de opdracht in werking. We maken altijd eerst een ontwerp, voordat we het reclame materiaal bestellen en het reclame materiaal bedrukken.

Je kunt ons een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact op met je.

×