reclamemateriaal bedrukkenReclamemateriaal bedrukken

Je kunt bij ons reclame materiaal bestellen om in beeld te blijven bij je klanten, maar ook in beeld te komen bij je potentiële klanten. Wij ontwerpen de diverse soorten reclamemateriaal, maar kunnen het ook het reclamemateriaal bedrukken. Zo kun jij je bezig houden met je bedrijf en komt er een kant en klaar product binnen bij je.

Welke soorten reclamemateriaal moet ik aan denken?

Bijna alles kan worden bedrukt. Er bestaan zoveel soorten reclamemateriaal met zoveel drukmethodes. Leg ons je idee voor en wij zullen daar op verder voort borduren. Heb je nog geen idee van een product, maar weet je wel wat je wilt bereiken? Dan zoeken wij er een passend product voor je bij. Denk aan, spandoeken, beachvlaggen, flyers, folders, deurhangers, auto belettering etc. We kunnen nog veel meer promotiemateriaal maken. Lees daar meer over op de desbetreffende pagina.

Wat zijn de kosten?

Je wilt graag diverse reclamemateriaal bedrukken om in beeld te komen bij je (potentiële) klant. Weet je al wat je graag wilt? Mail je ideeën naar ons en maken een offerte voor je. Heb je nog geen idee, dan helpen we je daarbij. We zorgen ervoor dat je een mooi product hebt om op te vallen. Een spandoek op je gevel? Een auto belettering omdat je veel onderweg bent? Alles is mogelijk. Mochten we meer informatie nodig hebben, zullen we contact opnemen met je. We maken een offerte met de specificaties van het product en sluiten een ontwerp bij, zodat je kunt zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. Wanneer de offerte akkoord is, zetten we de opdracht in werking en gaan we aan de slag met de opdracht. We gaan door met het ontwerp tot het helemaal naar je zin is, voordat we het reclame materiaal bestellen en het reclamemateriaal bedrukken.

Je kunt ons een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Dan nemen wij snel contact op met je.

×